Nehir – Episodi 13


Nehir – Episodi 13

19:30 24/07/2021

Nazim dhe Nehir vazhdojnë të shkruajnë dhe të gjejnë qetësinë në fjalët e njëri-tjetrit.

Zara i propozon Tarikut të arratisen së bashku pasi ajo është personi i fundit ku mund të dyshojnë.

 Si po shkon mashtrimi i Zerinit dhe Nehirit?

Tarik vazhdon të krijojë probleme në kantier…Të ngjashme