Nehir – Episodi 15


Nehir – Episodi 15

19:30 27/07/2021

Tarik hyn në kompjutrin e Nazimit dhe lë një takim me Nehirin.

Si do të jetë takimi mes tyre?

Nazim i cili mëson që Tarik e ka goditur pas shpine shkon në hotelin ku Nehir po qëndron.

Por ardhja e tij mund të zbulojë gjithçka…Të ngjashme