Nehir – Episodi 17


Nehir – Episodi 17

19:30 29/07/2021

A do të bien dot Jalçin dhe babai i tij pre e mashtrimit të Zerinit?

Kjo e fundit shkon në kantier të takojë Nazimin.

Çfarë do të thuhet mes tyre? Çfarë do të zbulojë Tarik mbi Ibrahimin?

Nehir fotografon analizat e rrema të Zerinit për t’i derguar ato të një doktor…


Të ngjashme