Nehir – Episodi 18


Nehir – Episodi 18

19:30 30/07/2021

Për çfarë do ta paralajmërojë Kemal Tarikun?

Nazim nga ana tjetër mëson se analizat e Zerinit janë false dhe se Nehir është mashtruar për t’i bërë punën asaj.

A do të arrijë Nazim ta paralajmërojë në kohë atë?Të ngjashme