Nehir – Episodi 48Nehir – Episodi 48

19:30 03/09/2021

Ndërkohë që Bahar dhe Nazim japin lajmin e tyre të martesës, Hakan paralajmëron Nazimin të qëndrojë larg motrës së tij dhe se ai kurrë nuk do të lejojë martesen e tyre.

Po nehir si do ta presë këtë lajm tronditës?

Zara tashmë ndihet e kërcënuar nga ardhja e motres së Halilit?

Çfarë ka ndodhur në të kaluarën e Hakanit?
Të ngjashme