Nehir – Episodi 49Nehir – Episodi 49

19:30 04/09/2021

Kush është babai i vërtetë i Mertit?

Me çfarë po e kërcënon Hakan Nehirin?

Çfarë plani po kurdisin kësaj here Zara, Tarik dhe Ibrahim?

Cila është surpriza që Nazim ka për Baharin?
Të ngjashme