Nehir – Episodi 5


Nehir – Episodi 5

19:30 15/07/2021

Si do të shkojë takimi te ujëvara e Tarik dhe Nehir?

Zerin ndërkohë ka gjetur klientin e rradhës për Nehirin.

Kjo e fundit kërkon që Tarik të kalojë natën me të?

A do ta lejojë Nazim këtë gjë?

Çfarë ka ndodhur në të kaluarën e Nazimit?

Policia tashmë është vënë në kërkim të Nehirit…Të ngjashme