Nehir – Episodi 51Nehir – Episodi 51

19:30 07/09/2021

Nehir vazhdon të sillet me Hakanin sikur asgjë ska ndodhur.

Por sa e sinqertë është ajo?

Po marrëdhënia mes Nazim dhe Baharit si po shkon?

Çfarë plani po thur Nehir?  
Të ngjashme