Nehir – Episodi 52


Nehir – Episodi 52

19:30 08/09/2021

Nehir shkon dhe i rrëfen Nazimit gjithë të vërtetën se kush fshihet pas burgosjes së tij gjithashtu dhe për dashurinë e madhe që ajo ndjen akoma për të.

Si do të reagojë Nazim pas gjithë kësaj deklaratë?

Kush do të jetë më e forte për të, ndjenja e hakmarrjes apo ajo e dashurisë?Të ngjashme