Nehir – Episodi 53


Nehir – Episodi 53

19:30 09/09/2021

Çfarë do të ndodhë me Tarik dhe Ibrahim?

Zerin zbulon dhomën e fshehtë ku Hakan mban kujtimet e gruas së tij të ndjerë që është sozia e Nehirit.

Hakan duke dashur të heqë qafe Nazimin ai bëhet shkaktar i aksidentit të motrës së tij.

A do të mund të shpëtojë Bahar?Të ngjashme