Nehir – Episodi 54


Nehir – Episodi 54

19:30 10/09/2021

Si është gjendja shëndetësore e Baharit?

Si do të jetë përballja mes Hakan dhe Nazim?

Nehir vazhdon të ndihet e kërcënuar çdo ditë e më shumë nga Hakan

Çfarë do të ndodhë kësaj here me të?Të ngjashme