Nehir – Episodi 56


Nehir – Episodi 56

19:30 13/09/2021

Pasi krijoi një skandal në mes të festës Nehir dhe Zerin dëbohen nga shtëpia nga nëna e Hakanit.

Nehir pas kësaj shkon të kërkojë ndihmen e Nazimit dhe papritur i jep atij një puthje.

A do ta shkrijë ajo puthje akullin që i ka mbërthyer zemren Nazimit?

Po Hakan si do ta presë largimin e Nehirit?Të ngjashme