Nehir – Episodi 57


Nehir – Episodi 57

19:30 14/09/2021

Nehir e emocionuar mendon vetem për Nazimin.

Ky i fundit nga ana tjetër i propozon përsëri për martesë Baharit. A do të pranojë kësaj here ajo?

Hakan arrin të gjejë Nehirin dhe e detyron atë të rikthehet në shtëpi…Të ngjashme