Nehir – Episodi 6
Nehir – Episodi 6

19:30 16/07/2021

Si do ta shpjegojnë zënkën e tyre Nazim dhe Tarik para Nehirit?

Si do ta presë Nazim faktin që Nehir do vazhdojë të qëndrojë në shtëpinë e tij?

A do të mundet Zerin të gjejë vendndodhjen e Nehirit?

Të ngjashme