Nehir – Episodi 7
Nehir – Episodi 7

19:30 17/07/2021

 Cili do të jetë plani i Zerin për ta rikthyer përsëri Nehirin pranë vetës në mënyrë që të vazhdojë të punojë për të?

Nehir dhe Nazim shkojnë të hanë mëngjës së bashku.

Çfarë do të thuhet mes Zerin dhe Nehir?

A do të mund të kthehet ajo të vazhdojë mashtrimet e saj?

Të ngjashme