Nehir – Episodi 79


Nehir – Episodi 79

19:30 09/10/2021

Si do ta presë Nazim dhe Bahar lajmin rreth shtatzanisë së Nehirit?

A është i vërtetë ky lajm apo edhe kjo është thjesht një lojë e Nehirit?

Çfarë do të ndodhë kësaj here me trupin e Merjemit?

A do të mund të zbulohen Tarik, Ibrahim dhe Zara?


Të ngjashme