Nehir – Episodi 80


Nehir – Episodi 80

19:30 11/10/2021

Si do ta presë Bahar lajmin që Azra është në të vërtetë motra e saj?

Cili është qëllimi i vërtetë i kësaj të fundit?

Nehir shkon vizitohet tek një doktor mashtrues dhe i verteton Nazimit shtatzaninë e saj.

A do ta ndryshojë kjo marrëdhënien e tyre?


Të ngjashme