Nehir – Episodi 81


Nehir – Episodi 81

19:30 12/10/2021

Bahar vendos që Azra të jetojë në shtëpinë e Nehirit në mënyrë që të jetë në dijëni të çdo levizjeje të saj.

A do të mundet Bahar të zbulojë që shtatzania e Nehirit është e gjitha një mashtrim?

Nazim ka ditëlindjen dhe dy festa po organizohen njëkohësisht për të.

A do të ketë Halit të njëjtin fat si vëllai dhe motra e tij?


Të ngjashme