Nehir – Episodi 82


Nehir – Episodi 82

19:30 13/10/2021

Nehir shon dhe shkatërron festën që Bahar ka organizuar për Nazimin.

Ky i fundit mëson që është mashtruar dhe se asnjëra nga ato nuk është shtatzënë.

A do të mbarojë me kaq martesa e tij me Baharin?

Çfarë do të ndodhë me Halitin?


Të ngjashme