NENE – EPISODI 80NENE – EPISODI 80

17:00 28/12/2017

Pasi kanë kaluar natën te shtëpia e Gonul, Zejnep dhe Turna duhet të kthejë Hasanin e vogël te mamaja e tij.

Më në fund, duket se Turna është e gëzuar me situatën.

Gonul është ajo që dorëzon foshnjen te Xhengiz. Çfarë do të thuhet mes tyre?

Duru mëson një të vërtetë nga telefoni që Xhahide ka harruar në shtëpi. Çfarë do të bëjë ajo?

Falë disa dokumentave të vjetër, Zejnep mëson të vërtetën e vdekjes së babait të saj. Si do të reagojë ajo në përballje me Gonul?

Gamze gjen Xhengiz në oborrin e shtëpisë së saj. Me një pistoletë në dorë ajo i del përpara.

Një e shtënë do të trondisë familjen. Çfarë ka ndodhur?Të ngjashme