NENE – EPISODI 82NENE – EPISODI 82

17:00 01/01/2018

Xhengiz rikthen dhunën në familje duke abuzuar me Sulen dhe paralajmëruar Turnën e cila përpiqet ti kundërvihet.

Të nesërmen në mëngjes, Xhengiz tërbohet kur nuk gjen më në shtëpi as Sulen dhe as Turnën.

Menjëherë ai shkon te Zejnep duke e kërcënuar. Çfarë do të ndodhë?

Ku ka shkuar Sule dhe Turna për të gjetur qetësi? Xhengiz zbulon vendndodhjen e tyre. Si do të jetë përballja e tij me Sulen?

Zejnep shkon pranë Gonulit duke dashur mbështetje.

Xhengiz e gjen veten të mbërthyer nga të tëra anët. Kush po e drejton tashmë lojën?Të ngjashme