NENE – EPISODI 85NENE – EPISODI 85

17:00 04/01/2018

Xhengiz gjendet i vetëm me fëmijët në shtëpi. Turna i kundëvihet fjalëve të Xhengizit duke u përballur me tërbimin e tij.

Sule e gjen vajzën e saj të heshtur e me shikim të përhumbur. Çfarë ka ndodhur?

Turnës i bien të fikët dhe Sule sëbashku me Zejnep e çojnë atë me urgjencë në spital. A do të ketë mjeku lajme të mira për të?

Sule rikthehet e dëshpëruar në shtëpi dhe e vendosur ajo firmos dokumentat duke hequr dorë përfundimisht nga Turna.

Gonul vjen në shtëpinë e saj me një armë në dorë, të cilën ja drejton Xhengizit.

Ngjarjet rrjedhin shpejtë dhe një goditje do të jetë fatale.

Cili është fundi që i pret personazhet?Të ngjashme