Nënkryetari demokrat i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve është kundër OSBE-së (18 Nëntor 1998)Nënkryetari demokrat i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve është kundër OSBE-së (18 Nëntor 1998)

12:18 18/11/1998

Nënkryetari demokrat  i Komionit Qëndror të Zgjedhjeve Pëllumb Çela shpjegon në intervistë takimin me OSBE-në. Demokratët i kanë dalë kundër OSBE-së duke i akuzuar se po bëhen palë me përfaqësuesit qeveritarë. Çela rendit një sërë problemesh me parregullsitë në listat e votimit dhe manipulime që pritet të ndodhin në referendum.

Takimet me OSBE-në janë të vlefshme. OSBE-ja ka ngelur në problemin e TVSH-së, që tani nuk është më i rëndësishëm. Ne kemi probleme më të mëdha që objektivisht bëhet e pamundur votimi i referendumit. Unë i bëra thirrje Dan Everts ta mësojnë mirë ligjin shqiptar, sepse pa dashur po bëhen palë me qeverinë. Kemi qindra mijëra njërëz të paregjistruar në listat e votimit për referendum si dhe kemi të bëjmë me dy palë komisionesh.”- ka thënë ai

Pamje nënkryetari i PD të KQZ-së Pëllumb Çela./tvklan.alTë ngjashme