Nete Vere, Nata 11, sezoni i dyte (04.09.2001)


Nete Vere, Nata 11, sezoni i dyte (04.09.2001)

11:06 04/09/2001

Nete Vere, sezoni i dyte, 2001. Eshte nje prodhim i Tv KLAN.

Program nga Albert Dumani e Fatos Risto me Estela Ujka dhe Deni Turhani ne “Aquadromin e Tiranes”.

Skenografia: Bashkim Zahaj

Mjeshter Ndriçimi: Lulzim Tufa e Edi Dingu

Drejtor Fotografie: Vangjush Leka e Niko Treni

Drejtor Prodhimi: Petrit Beci

Regjisor: Bledar Laço


Të ngjashme