Ngrica e dëborë në disa akse kombëtare

Ngrica e dëborë në disa akse kombëtare

16:13 31/12/2014

Në disa rrugë kombëtare, reshjet e deborës dhe temperaturat e ulëta vijojnë të shkaktojnë probleme. Autoritetet rekomandojnë që drejtuesit e mjeteve të përdorin zinxhirë në rrugën e Kombit, në Qafë – Thanë dhe Qafë – Llogara.

 

Të ngjashme