Një mundësi e dytë – Episodi 10

Një mundësi e dytë – Episodi 10

17:00 12/09/2019

Lusia vendos të rikthehet në Brazil por tashmë me një identitet të ri.

Në Bahia zhvillohet mesha në nder të 19-vjetorit të vdekjes së Betos.

Ndërkohë e gjithë familja shtiret sikur vuan për vdekjen e tij.

Lusia luan si DJ në Brazil dhe i bën një surprizë të bukur vajzës së saj duke ja dedikuar asaj shfaqjen…

LAJMET
Të ngjashme
UKT