Një mundësi e dytë – Episodi 104

Një mundësi e dytë – Episodi 104

17:00 31/12/2019

Beto arrin të shpëtojë Lusian nga policia. Çfarë do të ndodhë me Emilinë?

Cili do të jetë plani i rradhës i Karolës dhe Lauretës?

Kush është përsoni që do të takohet me Goretin?

Beto shkon për të marrë Emilinë që ndodhet në shtëpinë e Katia Andreas.

Laureta dhe Galdino flasin hapur për gjithë ligësitë që i kanë bërë njëri-tjetrit. Çfarë do të ndodhë mes tyre?

Të ngjashme