Një mundësi e dytë – Episodi 11

Një mundësi e dytë – Episodi 11

17:00 13/09/2019

Lusia më në fund takohet me vajzën e saj. Si do të jetë takimi nënë e bijë pas kaq shumë vitesh?

Ikaro nga ana tjetër largohet nga shtëpia dhe shkon të kërkojë punë tek Laureta. Çfarë do të ndodhë mes tyre?

Roshel tashmë i vardiset Ikasios, të dashurit të motrës së saj…

Delta
LAJMET

Të ngjashme

AZHBR
UKT
UKT