Një mundësi e dytë – Episodi 110

Një mundësi e dytë – Episodi 110

17:00 08/01/2020

Nana i tregon Betos rreth te shkuarës së Lauretës.

Roberval del nga burgu por tashmë ai ka humbur gjithë pasurinë e tij.

Beto arrin të gjejë Emilinë dhe të flasë me të. Çfarë të vërtetash do të mësojë ai?

Karola duke bërë rolin e viktimës arrin të turbullojë mendjen e Valentinit.


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi