Një mundësi e dytë – Episodi 111

Një mundësi e dytë – Episodi 111

17:00 09/01/2020

Selma shkon t’i lutet Maurës që të rikthehen përsëri sëbashku. Cila do të jetë përgjigja e kësaj të fundit?

Doktori që po ndjek rastin e Roshelës ka një lajm të mirë për të.

Cila do të jetë arsyeja e përplasjes mes Betos dhe Valentinit?

Beto shkon t’i kërkojë një nder Dunkanit. Për çfarë bëhet fjalë?


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi