Një mundësi e dytë – Episodi 112

Një mundësi e dytë – Episodi 112

17:00 10/01/2020

Beto i jep nje shans tjetër Karolës që t’i tregojë atij gjithë të vërtetën. Por ajo vazhdon të luajë rolin e viktimës.

Roshelë rikthehet në shtëpi. Beto konfirmon që fëmija i tij dhe Lusias është gjallë.

Roza largohet nga Ikaro.

Si do të shkojë dasma e Klovisit me Goretin?


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi