Një mundësi e dytë – Episodi 113

Një mundësi e dytë – Episodi 113

17:00 11/01/2020

Beto të përballet me Karolën dhe Valentinin duke i thënë se tashmë ai ka prova që fëmilja i tij dhe Lusias është gjallë. A do ta besojë Valentin atë?

Lusia e dëshpëruar shkon dhe i lutet Rozës që t’i tregojë ku është fëmija i saj.

Dunkan kërkon dorën e Maurës. Cila do të jetë përgjigja e kësaj të fundit?

A do të mundet Roza të tregojë që Valentin është në të vërtetë djali i Lusias?


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi