Një mundësi e dytë – Episodi 114

Një mundësi e dytë – Episodi 114

17:00 13/01/2020

Si do ta presë Ikaro lajmin që Valentin është vëllai i tij dhe se Roza ka qënë  gjithmonë në dijeni të së vërtetës?

Si po shkon marrëdhënia mes Kakaos dhe Robervalit?

Laureta mëson vendndodhjen e Lusias.

Kjo e fundit mëson që Valentin është në të vërteë djali i saj.


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi