Një mundësi e dytë – Episodi 115

Një mundësi e dytë – Episodi 115

17:00 14/01/2020

Lusia mëson se Valentin është djali që ka humbur para 20 viteve.

Si do ta presë ajo këtë lajm kaq të bukur dhe kaq tronditës në të njëjtën kohë?

Policia shkon në tempulll të arrestojë Lusian. A do të mundet kjo e fundit të arratiset përsëri?

Dunkan tashmë është vënë pas komisarit. A do të mund të zbulojë që ai është i përfshirë në trafik droge?


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi