Një mundësi e dytë – Episodi 116

Një mundësi e dytë – Episodi 116

17:00 15/01/2020

Komisar Bastiani arrestohet për trafik droge.

Roza kërkon një nder të fundit nga Lusia dhe Beto. Për çfarë bëhet fjalë?

Si do ta presë Valentin lajmin që nëna e tij e vërtetë është Lusia dhe se gjatë gjithë kësaj kohe ka jetuar në një gënjeshtër?

Çfarë do të ndodhë tashmë me Karolën?Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi