Një mundësi e dytë – Episodi 118
Një mundësi e dytë – Episodi 118

17:00 17/01/2020

Si do të jetë përballja mes Valentinit dhe Karolës?

Kjo e fundit në gjëndje të rënduar psikologjike kalon natën rrugëve.

Si do t’i shkojë Nisës takimi i parë me përsonin që ajo pëlqen?

Karola shkon në kishen ku nëna e saj e braktisi shumë vite me parë…

Të ngjashme