Një mundësi e dytë – Episodi 12

Një mundësi e dytë – Episodi 12

17:00 14/09/2019

Lusia i bën një dhuratë Manuelës dhe i propozon të bëhet asistentja e saj.

Manuela merr vesh që Roshel i është vardisur të dashurit të saj.

Ikaro dhe Roza kanë filluar të kenë pëlqimet e tyre të para.

Për çfarë do të debatojnë Beto dhe Karola?

Delta
LAJMET

Të ngjashme

AZHBR
UKT
UKT