Një mundësi e dytë – Episodi 121Një mundësi e dytë – Episodi 121

17:00 21/01/2020

Lusia arrestohet, ajo i thotë Valentinit që të kërkojnë për Remin sepse ai është gjallë.

Si ka qënë e vërteta e vdekjes së rremë të këtij të fundit?

Si do ta presin Ikaro dhe Manuela arrestimin e nënës së tyre?

Çfarë po ndodh me familjen Ataide?
Të ngjashme