Një mundësi e dytë – Episodi 122

Një mundësi e dytë – Episodi 122

17:00 22/01/2020

Laureta i rrëfen Remit se  ajo është motra e tij. Si do ta presë ai këtë lajm shokues?

Karola vazhdon të jetë në gjëndje të rëndë psikologjike.

Roberval dhe Severo i kërkojnë falje njëri-tjetrit. Çfarë do të ndodhë me ta?

Roza shkon të takohet me Lauretën. Çfarë po kërkon të zbulojë ajo?Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi