Një mundësi e dytë – Episodi 126

Një mundësi e dytë – Episodi 126

15:30 27/01/2020

Nëna e Lauretës djeg gjithë paratë e kësaj të fundit. Cila do të jetë lëvizja e rradhës e Lauretës?

Beto gjen Remin në shtëpinë e Karolës. Si do të jetë përballja mes dy vëllezërve?

A do të arrijë t’ia mbathë kësaj here Remi?

Kë do të zgjedhë Maura mes Selmës dhe Dunkanit?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi