Një mundësi e dytë – Episodi 128

Një mundësi e dytë – Episodi 128

15:30 29/01/2020

Roza vazhdon të jetë në rrezik. Laureta kërkon ta heqë qafë atë.

Për çfarë do të flasin Beto dhe Lusia?

Policia sëbashku me Valentinin dhe Ikaron shkojnë në shtëpinë e mamasë së Lauretës.

Por a do të mundenn ata të gjejnë Rozën?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi