Një mundësi e dytë – Episodi 13

Një mundësi e dytë – Episodi 13

17:00 16/09/2019

Ikaro dhe Manuela bëjnë plane për të jetuar sëbashku.

Lusia dhe Kakao flasin për jetën e tyre sentimentalë gjatë gjithë këtyre viteve.

Ikaro prezanton Rozën si të dashurën e tij para Manuelës.

Ndërkohë kjo e fundit mëson mbi punën e vëllait të saj. Si do të reagojë ajo?

LAJMET
Të ngjashme
KPT
KPT
UKT