Një mundësi e dytë – Episodi 130

Një mundësi e dytë – Episodi 130

15:30 31/01/2020

Beto arrin në kohë dhe shpëton Remin.

Çfarë do të ndodhë me Lauretën? A do të mundet t’ia mbathë përsëri ajo?

Si do të jetë takimi i Remit me familjen e tij?

Lusia del nga burgu dhe bashkohet me gjithë të dashurit e saj.

Karola mëson se kush është në të vërtetë nëna e saj…
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi