Një mundësi e dytë – Episodi 131

Një mundësi e dytë – Episodi 131

15:30 03/02/2020

Si do ta presë Karola lajmin që nëna e saj është Laureta?

Kjo e fundit e zënë ngusht kërkon ndihmen e Severos. A do ta ndihmojë dot ai?

Lusia më në fund është e lumtur dhe e rrethuar me gjithë njerëzit e saj të zemrës.

Karola mëson emrin e babait të saj të vërtetë…
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi