Një mundësi e dytë – Episodi 132

Një mundësi e dytë – Episodi 132

15:30 04/02/2020

Çfarë do të kërkojë Karola nga Severo?

Ky i fundit poon para gjithë familjes që Karola është vajza e tij.

Si do të jetë përballja e Karolës me nënën e saj?

A do të arrijë Beto të zbulojë se ku është Laureta?

Valentin kërkon që Lusia dhe Karola të bëjnë paqe në mënyrë që të jetojë i qetë me dy mamatë e tij. A do t’ia dalë ai?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi