Një mundësi e dytë – Episodi 133Një mundësi e dytë – Episodi 133

15:30 05/02/2020

Lusia dhe Karola bëjnë paqe më njëra-tjetrën për hit të Valentinit. Por sa e sinqertë do të jetë kjo e fundit?

Beto dhe Lusia më në fund kurorëzojnë dashurinë e tyre.

Karola shkon të gjëjë ngushëllim tek Laureta. Cili do të jetë plani i saj i rradhës?

Çfarë do të ndodhë me nënën e Lauretës?

Lusia dhe Beto bashkë me fëmijet e tyre shkojnë të kalojnë disa ditë të bukura në Boipora.


Të ngjashme