Një mundësi e dytë – Episodi 135



Një mundësi e dytë – Episodi 135

15:30 07/02/2020

Karola i del para plumbit dhe shpëton jetën e Valentinit. A do të mundet të jetojë ajo?

Çfarë do të ndodhë me Lauretën? A do të mund të denohet ajo për gjithë krimet që ka kryer?

Dunkan i penduar kthehet tek familja e tij.

Çfarë do të ndodhë më marrëdhënien mes Roberval dhe Kakaos. A do të kenë ata një fund të lumtur?

A do të arrijë Lusia që tani e tutje të jetojë e qetë, e lumtur dhe e bashkuar me gjithë njërëzit e zemrës së saj?






Të ngjashme