Një mundësi e dytë – Episodi 14

Një mundësi e dytë – Episodi 14

17:00 17/09/2019

Beto pasi sheh rastësisht Lusian në rrugë është i vendosur që ta kërkojë atë dhe të kthehet te dashuria e tij.

Roberval dhe Kakao takohen pas kaq shumë vitesh dhe kalojnë një darkë romantike sëbashku.

Manuela i rrefen Lusias punën e turpshme të vëllait të saj…

Delta
LAJMET

Të ngjashme

AZHBR
UKT
UKT