Një mundësi e dytë – Episodi 15

Një mundësi e dytë – Episodi 15

17:00 18/09/2019

Beto i rrëfen djalit të tij të vërtetën e identitetit të tij. Si do ta presë Valentin këtë lajm?

Lusia maskohet si një kliente dhe kërkon një takim me Ikaron. Çfarë do të thuhet mes tyre?

Valentin i kërkon Betos që të ngjitet në skenë dhe të dalë para të gjithëve si Beto Falkao.

LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT