Një mundësi e dytë – Episodi 17

Një mundësi e dytë – Episodi 17

17:00 20/09/2019

Beto pavarësisht lutjeve të Valentinit për tu ngjitur në skenë, ska kurajo të tregojë identitetin e tij. Çfarë do të bëjë Valentin pas kësaj?

Cila është arsyeja e debatit mes Rozës dhe Ikaros?

Manuela i  kërkon falje vëllait të saj dhe tashmë marrëdhënia mes tyre po përmirësohet.

Valentin përfshihet në një sherr…

LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT